turism_intern.gif

turism_extern.gif

Adam & Eve Hotels, Antalya vizualizare optima:

Mozilla Firefox, Opera

 

Curs Valutar BNR

Info utile

  

NOTIFICARE

PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Conform Regulamentului U.E. nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (pana la data prezentului regulament, am respectat prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice), societatea VLADEUS SRL – Agentia de turism VLADEUS, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra. 

Scopul colectarii datelor:

emiterea biletelor de avion si alte mijloace de transport, asigurare medicala, furnizarea de servicii turistice. 

Potrivit dispozițiilor art. 6 din Regulamentul general privind protectia datelor, prelucrarea este legala numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru un scop specific.   

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru finalizarea rezervarilor de bilete avion si servicii turistice.Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate  numai companiilor aeriene respectiv unitatilor de cazare.  

Conform Legii, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, agentiei noastre. De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa ANSPDCP sau justitiei, in cazul nerezolvarii situatiei. 

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil!

Societatea noastra este inscrisa, din anul 2007, in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu nr. 7914.

notificare_GDPR_25.05.2018.pdf

pdf, 85.3K, 08/12/21, 19 downloads

calatoria_in_Europa.pdf

pdf, 185.5K, 06/23/09, 696 downloads

documente_necesare_pentru_calatorie.pdf

pdf, 69.8K, 06/23/09, 679 downloads

daca_transportati_cel_putin_10.000_eur_!!!.pdf

pdf, 52.3K, 06/23/09, 679 downloads

conditii_generale_de_vanzare_bilete_de_avion.pdf

pdf, 126K, 06/23/09, 788 downloadsSc VLADEUS Srl - inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal (ANSPDCP) cu nr. 7914
Copyright 2007 Sc VLADEUS Srl - Agentia de Turism VLADEUS - Toate drepturile rezervate - www.vladeus.ro
Design: Web Design Media